Våtrom

 

Vi har lang erfaring med bygging av moderne bad og våtrom i Trondheim og omegn. Gjennom tett samarbeid med gode underleverandører på rør, flis, graving og elektriker med flere kan vi garantere for et godt resultat.

 

Trenger du hjelp med å oppgradere eller renovere ditt våtrom? Riis Bygg Trøndelag AS er her for å bistå deg med alle dine behov for arbeid på våtrom.

Vi har erfaring med oppussing og renovering av våtrom, og vårt erfarne team av håndverkere står klare til å hjelpe deg med ditt prosjekt. Enten det dreier seg om små endringer eller en totalrenovering, kan vi tilby skreddersydde løsninger som passer dine behov og budsjett.

Vi tar oss av alt fra riving av eksisterende materialer til installasjon av nye fliser, rørleggerarbeid og montering av baderomsutstyr. Vi legger vekt på kvalitet og detaljer i alt vi gjør, og vi bruker kun materialer av høy kvalitet for å sikre et godt sluttresultat.

Ta kontakt med Riis Bygg Trøndelag AS i dag for en uforpliktende samtale, så kan vi sammen finne løsninger som passer for deg og ditt prosjekt.