Nybygg

Har du tomt eller er i ferd med å planlegge nybygg?

Vi har lang erfaring med bygging av moderne hus og vet hva som skal til for å oppnå dagens strenge krav til blant annet tetthet og energiforbruk i Tek 17. I tillegg til å ta på oss alle typer nybygg i størrelsesorden eneboliger er vi også medlem av boligkjeden Mesterhus, som sammen med 140 andre mesterbedrifter leverer katalog hus over hele landet. Vi er ansvarlig for å sette opp alle Mesterhus for kunder i region Trondheim. Ønsker du å bestille katalog kan du gjøre det her

Som dedikerte medlemmer av Mesterhus-nettverket, er vi stolte av å tilby et bredt spekter av boligløsninger som er skreddersydd for å oppfylle dine unike behov og ønsker.

Med tilgang til Mesterhus’ omfattende sortiment av husmodeller har vi muligheten til å tilby et variert utvalg av designs, stiler og størrelser som kan tilpasses din personlige smak og livsstil.

Enten du har en klar idé om ditt neste hjem, eller ønsker å utforske forskjellige alternativer, kan du stole på Riis Bygg Trøndelag As sin ekspertise og erfaring. Vår dedikerte team av fagfolk, inkludert vår interne arkitekt, er klare til å veilede deg gjennom hele prosessen, fra den tidlige planleggingsfasen til ferdigstillelse.

Planlegging og design: Vår interne arkitekt jobber tett med deg for å forstå dine behov, ønsker og preferanser. Gjennom en grundig prosess med kreativitet og innovasjon, utvikler vi skreddersydde design som passer perfekt til din livsstil. I tillegg til vårt eget designarbeid har vi også tilgang til Mesterhus’ omfattende katalog med husmodeller, noe som gir deg et bredt utvalg av alternativer å velge mellom.

Søknadsprosess: Vi tar oss av alle nødvendige tillatelser og søknader som kreves for å starte byggingen. Vårt erfarne team sørger for at alle dokumenter er korrekte og at prosessen går sømløst, slik at du kan føle deg trygg gjennom hele prosessen.

Bygging: Når planene er godkjent og tillatelsene er på plass, starter selve byggeprosessen. Vi samarbeider med nøye utvalgte entreprenører og håndverkere for å sikre at arbeidet utføres med høy kvalitet og innenfor avtalte tidsrammer. Vi holder deg oppdatert gjennom hele byggeprosessen og sikrer at du er involvert i alle viktige beslutninger.

Oppfølging og ferdigstillelse: Etter at byggingen er fullført, gjennomfører vi en grundig gjennomgang for å sikre at alt er i samsvar med dine forventninger. Vi tar oss tid til å adressere eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha og sørger for at du er fornøyd med det endelige resultatet før overlevering.

Vårt mål er å levere boliger som ikke bare oppfyller, men overgår forventningene, og som skaper et varig hjem for våre kunder. Oppdag [Firmanavn]s nyeste boligprosjekter i dag og la oss hjelpe deg med å finne ditt drømmehjem. Ta kontakt for mer informasjon eller for å avtale en visning!