Om oss

Riis Bygg Trøndelag AS

Med over 15 års erfaring har Riis Bygg vært med på å bygge nye drømmehjem og revitalisere gamle hus i Trondheim og omegn. Vi tror på å skape varige verdier og legger vår kunnskap og lidenskap i hvert prosjekt vi tar på oss. Enten du drømmer om å bygge et Mesterhus fra bunnen av eller trenger et tilbud for rehabilitering, er vi her for deg.

Som stolte medlemmer av Mesterhus Norge, en ledende leverandør av eneboliger og flermannsboliger, og lang erfaring med bygging av nye boliger har vi forståelse for det moderne boligmarkedets krav. Vår tilknytning til Mesterhus gir oss muligheten til å tilby deg skreddersydde løsninger som oppfyller dine unike behov.

Vi har også lang og bred erfaring innen rehabilitering og ombygging av eksisterende boliger, inkludert verneverdige bygninger. Vi forstår verdien av å bevare historie samtidig som vi tilfører moderne komfort og funksjonalitet.

Som godkjent Opplæringsbedrift og medlemmer av Uropatruljen er vi forpliktet til å fremme en seriøs og ansvarlig byggebransje. Vi støtter arbeidet  med å fremme seriøse aktører i bransjen og ivareta verdier og kvaliteten i vårt fag.

Riis Bygg er en del av Riis konsernet som har avdelinger over hele landet og er ledende på bilglass.  Dette gir oss mulighet til tett samarbeid med bedrifter som Riis Eiendom Og Riis Glass og Fasade.

Riis Eiendom AS

Riis Eiendom AS tilbyr tjenester innen arkitektur, søknader, prosjektledelse, forvaltning og utvikling av eiendom og er en stor bidragsyter i totalpakken Riis Bygg kan tilby. Riis Eiendom har flere utleieobjekter i Norge, både innen bolig og næring samt. vi utvikler egen eiendom tiltenkt salg. 

I henhold til byggherrens behov og ønsker, skreddersyr vi løsninger ut fra beliggenhet, funksjonalitet og bruk. 

  • Utredning

  • Planlegging

  • Regulering

  • Prosjektering

  • Byggesøknad

  • Risiko- og sårbarhetsanalyse

  • Uavhengig kontroll prosjektering

Ta kontakt med oss i dag for å begynne på din byggedrøm eller få en uforpliktende prisvurdering. Sammen kan vi gjøre drømmene dine til virkelighet!

 

Jan Overrein

Daglig Leder Riis Bygg AS
Tlf: 911 07 835
jan@riis.no