Om oss

Riis Bygg Trøndelag AS

Med over 15 års erfaring har Riis Bygg Trøndelag AS vært en pålitelig partner for byggeprosjekter i Trondheim og omegn. Vi tror på å skape varige verdier og legger vår ekspertise og lidenskap i hvert eneste prosjekt vi tar på oss. Enten du ønsker å realisere drømmehjemmet ditt fra bunnen av eller trenger profesjonell bistand til rehabilitering, står vi klare til å hjelpe deg.

Som stolte medlemmer av Mesterhus Norge, en anerkjent leverandør av eneboliger og flermannsboliger, og med omfattende erfaring innen nybygg, har vi et solid grunnlag for å forstå og imøtekomme kravene i det moderne boligmarkedet. Vår tilknytning til Mesterhus gir oss muligheten til å tilby skreddersydde løsninger som oppfyller dine unike behov.

Vi har også en omfattende og variert erfaring innen rehabilitering og ombygging av eksisterende boliger, inkludert verneverdige bygninger. Vi setter pris på historiens betydning samtidig som vi inkorporerer moderne komfort og funksjonalitet.

Vi tilbyr også energirådgivning for å hjelpe våre kunder med å optimalisere energieffektiviteten i sine byggeprosjekter, noe som både reduserer driftskostnader og bidrar til å skape mer bærekraftige bygg.

Som godkjent Opplæringsbedrift og medlemmer av Uropatruljen er vi forpliktet til å fremme en seriøs og ansvarlig byggebransje. Vi støtter arbeidet med å fremme seriøse aktører i bransjen og ivareta verdier og kvalitet i vårt fag. Vi forbedrer oss kontinuerlig i henhold til bransjeutviklingen for å sikre at vi leverer de beste tjenestene til våre kunder.

Riis Bygg Trøndelag AS er en del av Riis-konsernet, som har avdelinger over hele landet og er ledende på bilglass. Dette gir oss mulighet til tett samarbeid med bedrifter som Riis Eiendom og Riis Glass og Fasade.

Riis Eiendom AS

Riis Eiendom AS tilbyr omfattende tjenester innen arkitektur, søknadsprosesser, prosjektledelse, forvaltning og eiendomsutvikling. Vi er en sentral bidragsyter til den helhetlige pakken som Riis Bygg kan tilby. Riis Eiendom har en rekke utleieobjekter i Trondheim, både innen bolig og næringslokaler, samt en portefølje av eiendomsutviklingsprosjekter ment for salg.

Vi skreddersyr løsninger i tråd med byggherrens behov og ønsker, med fokus på beliggenhet, funksjonalitet og bruk. Våre tjenester inkluderer utredning, planlegging, regulering, prosjektering, byggesøknader, risiko- og sårbarhetsanalyse samt uavhengig kontroll av prosjektering.

Vårt mål er å levere høykvalitetsprosjekter som møter og overgår forventningene til våre kunder. Vi legger vekt på å opprettholde et sterkt fokus på bærekraft, innovasjon og kvalitet i alle våre prosjekter.

Kontakt oss i dag for å starte på din byggedrøm eller få en uforpliktende prisvurdering. Sammen kan vi gjøre drømmene dine til virkelighet!

Jan

Administrativ leder og prosjektleder Riis Bygg Trøndelag AS
Tlf: 926 36 312

andersf@riis.no