Tilbygg

Har du behov for å utvide eksisterende bolig med flere soverom eller kanskje nytt bad, ny gang eller inngangsparti? Vi har lang og god erfaring med å sette opp alle typer tilbygg og kan hjelpe deg med hele prosessen fra A til Å. Vil du vite mer eller ønsker hjelp til å komme i kontakt med arkitekt? Vi kan hjelpe deg i gang.

Er du på utkikk etter en pålitelig partner for tilbygg og endringer på fasader og eksteriør til ditt hjem? Riis Bygg Trøndelag AS har omfattende erfaring med å utføre slike prosjekter og kan hjelpe deg med å realisere dine ønsker.

Vårt erfarne team av tømrere og murere har gjennom årene håndtert en rekke prosjekter innen tilbygg og utvendig arbeid. Vi har kompetansen som trengs for å sikre at ditt prosjekt blir gjennomført på en effektiv og profesjonell måte.

Enten du ønsker å legge til et ekstra rom, utvide stuen, bygge en terrasse eller fornye fasaden på hjemmet ditt, kan vi tilby skreddersydde løsninger som passer dine behov og budsjett.

Vi setter kvalitet og detaljer høyt i vårt arbeid og vårt mål er å sikre at resultatet er varig og tilfredsstiller dine forventninger.

Riis Bygg Trøndelag AS er dedikert til å levere enestående håndverk og tilfredsstille kundenes behov. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale, så kan vi sammen diskutere hvordan vi kan hjelpe deg med ditt prosjekt.